Deelnemen

Showpaddock>

Breda International Airport wordt omgetoverd tot een waar paradijs voor de autoliefhebber. Niet alleen landt de complete service paddock van de GTC Rally op het vliegveld, ook zal er een showpaddock worden gevormd met vele tientallen snelle bolides, van Lamborghini Murcielago tot BMW M4 en van Nissan GTR tot Ford Mustang.

 

Wil je met jouw auto aanwezig zijn op de showpaddock? Bestel dan een showautoticket in de ticketshop. Je entreeticket kan je ook meteen bestellen of ter plaatse aan de kassa kopen. Maar je kan ook je auto aanmelden voor de Best of Show Battle, je krijgt dan na goedkeuring van je auto een gratis showautoticket per e-mail toegestuurd. Zit je bij de eerste 50 goedgekeurde aanmeldingen dan krijg je ook een gratis entreeticket! 

 

Het is niet verplicht om aanwezig te zijn vanaf een bepaalde tijd tot einde van het evenement. Je kan zelf bepalen wanneer je naar het evenement komt en weer weg gaat.

Rev battle>

Spectaculair tijdens dit evenement is onder andere de Rev-Battle. Denk jij het mooiste geluid te hebben en/of het meeste geluid? Of wil je het opnemen in een knockout rev-battle? Doe dan mee met de Rev-Battle en wie weet ga jij met een prijs naar huis! Aanmelden kan bij het podium op de showpaddock. Zorg wel dat je auto een showautoticket heeft, deze zijn te bestellen in de online ticketshop.

 

Het is niet verplicht om aanwezig te zijn vanaf een bepaalde tijd tot einde van het evenement. Je kan zelf bepalen wanneer je naar het evenement komt en weer weg gaat.

Airstrip dragraces>

Bijna 200 deelnemers komen aan de start met een ongekend gevarieerd deelnemersveld, van Honda Civic tot Mercedes AMG GT en van Porsche GT3RS tot Chevrolet Corvette. Ook in 2020 komen de dragraces terug op het festival met meer rijtijd: van 9u doorlopend tot 20.00 uur! Dit jaar weer met de professionele crew van DHRA (geen licenties nodig) en over een afstand van 402 meter!.  Voor slechts €20,- (in de voorverkoop, ter plaatse betaal je €25,-) kun je deelnemen aan de dragraces. Aanmelden kan door in de online ticketshop een deelnameticket te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog aanmelden! Hierover krijg je uiterlijk in de week voor het evenement een e-mail. Die informatie wordt ook hier geplaatst.

 

Voorwaardes zijn dat de auto straatlegaal is (uitzondering in overleg) en past binnen het thema (sportieve of snelle auto's). Er mag maximaal 1 passagier meerijden en een helm is verplicht. Het aanmelden voor de dragraces kan vooraf door een deelnameticket te bestellen in de online ticketshop of op de dag zelf bij de info stand.

 

Belangrijk!
Je auto moet passen binnen het thema (sportieve of snelle auto's) van het evenement en een helm is verplicht.
Klik hier voor het reglement, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- geldig rijbewijs
- helm
- Entreeticket; bestel deze in de online ticketshop.
- Deelnameticket dragraces; bestel deze in de online ticketshop.

best of show contest>

Ben jij in het bezit van een bijzondere getunede of gestylede auto? Doe dan met jouw auto mee aan de Best of Show Contest! In deze contest worden de mooiste auto's van het evenement gejureerd. Je kunt je van tevoren aanmelden, via onderstaande link. Maar ook op het evenement kun je je bij het podium aanmelden. Je hebt dan wel een showautoticket nodig.

 

Als je je van tevoren aanmeldt, zijn er 50 gratis entreekaarten beschikbaar. Naast het gratis showautoticket ontvang je dan dus ook een gratis entreeticket. Na aanmelding krijg je snel te horen of jouw auto welkom is op de Best of Show paddock. We verwachten natuurlijk geen standaard auto's als aanmelding.

 

Gedurende de dag zullen de deelnemende auto's gepresenteerd worden voor het publiek! Ben jij in staat in de prijzen te vallen? Meld je auto dan aan via onderstaande knop.

 

 

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN

carlimbo>

Denk jij dat jouw auto de laagste is van het event? Probeer het uit in de Nederlandse Carlimbo, powered by SanToso.

 

Hoe je dit gaat bereiken laten we compleet aan je eigen verbeelding over. Of je met 20 man in de auto zit of je banden leeg laat lopen, be our guest en probeer als laagste onder de limbo elastiek door te komen zonder deze aan te raken.

 

Aanmelden kan ter plaatse op de showpaddock bij de 402 Crew.

 

HOW LOW CAN YOU GO?

Tickets
FOLLOW US: