Home blokken

 • NEW!SHOWPADDOCK

  Breda International Airport wordt omgetoverd tot een waar paradijs voor de autoliefhebber. Niet alleen landt de complete service paddock van de GTC Rally op het vliegveld, ook zal er een showpaddock worden gevormd met vele tientallen snelle bolides, van Lamborghini Murcielago tot BMW M4 en van Nissan GTR tot Ford Mustang.

 • NEW!RALLY START AIRPORT

  Net als afgelopenjaar, zal ook in 2020 Breda International Airport wederom het rallycentrum huisvesten, waar de landingsbaan het ideale decor biedt voor de servicetrucks. Naast de GTC Rally, die van start gaat met een spectaculaire en overzichtelijke showproef, begint de dag autosport met het GTC Rally Festival vanaf 9u. Tientallen exclusieve sportwagens zullen staan te fonkelen in de Supercar paddock, terwijl de moedigste eigenaars een sprintje kunnen trekken met hun supercar, ook vanaf 9u De inkom voor het GTC Rally Festival is inbegrepen in de prijs van de GTC Rally.

 • NEW!REV BATTLE

  Spectaculair tijdens dit evenement is onder andere de Rev-Battle. Denk jij het mooiste geluid te hebben en/of het meeste geluid? Of wil je het opnemen in een knockout rev-battle? Doe dan mee met de Rev-Battle en wie weet ga jij met een prijs naar huis!

 • NEW!KAMPIOENSCHAP GTC RALLY

  De Internationale GTC Rally is sinds zijn creatie in 1987, uitgegroeid tot een van de belangrijkste wedstrijden van het Nederlandse rallykampioenschap. Op 10 en 11 juli staat de volledige Nederlandse top aan de start van de derde wedstrijd van het Open Nederlands Rally Kampioenschap. De Brabantse klassieker, in de volksmond ook gekend als "Nacht van Achtmaal", telt ook mee voor de FIA Benelux European Rally Trophy en het is de vijfde wedstrijd voor het Twinoil Nederlands Rally Kampioenschap.

 • NEW!DRAGRACES AIRSTRIP

  Bijna 200 deelnemers komen aan de start met een ongekend gevarieerd deelnemersveld, van Honda Civic tot Mercedes AMG GT en van Porsche GT3RS tot Chevrolet Corvette. Ook in 2020 komen de dragraces terug op het festival met meer rijtijd: van 9u doorlopend tot 20.00 uur! Dit jaar weer met de professionele crew van DHRA (geen licenties nodig) en over een afstand van 402 meter!.

 • NEW!RALLY NED HISTORIC

  Rally's voor historische rallyauto's zijn razend populair. Elke rallyliefhebber houdt van de legendarische en spectaculaire rallywagens van de jaren '70 en '80, toen snelheid vaak ondergeschikt was aan het dwars door de bocht driften. Echte rallyrijders zien de weg het liefst door het zijruitje. Ondertussen zijn de Youngtimers van begin jaren '90 toonaangevend, waaronder enkele fraaie 4x4's. De Ned Historic Rally is een pure snelheidsrally over dezelfde afstand (185 km tegen de chrono) als de GTC Rally.

 • NEW!VIP PROGRAMMA

  De GTC Rally, Historic & Legend en de Short Rally zijn dit jaar de hoogtepunten van de internationale autosportkalender. Vele internationale deelnemers verschijnen aan de start van dit allesomvattende evenement. Wil jij naaste relaties uitnodigen voor een overweldigende dag of bijvoorbeeld een gezellig personeelsuitje organiseren? Maak dan gebruik van de uitgebreide mogelijkheden uit ons VIP programma. 

 • NEW!RALLY JUMBO SHORT

  Elke tak van autosport heeft een instapformule nodig. In de rallysport zijn dat de Short Rally's, die verreden worden op een korter parcours dan de grote evenementen. Elke kilometer met een competitiewagen kost immers centen, dus zijn deze kortere wedstrijden ideaal om kennis te maken met de rallysport.

  In de GTC Rally wordt zaterdagnamiddag de Jumbo Short Rally verreden op de eerste 6 klassementsproeven van de wedstrijd: de showproeven op Breda International Airport en in Kalmthout, aangevuld met de proef van Rucphen-Klappenberg. Deze proeven worden twee keer afgewerkt. De eerste wagen in de Jumbo Short Rally start om 16u en de finish is voorzien rond 19u. In het Short Rallykampioenschap zijn wagens met vierwielaandrijving trouwens niet toegelaten.

 • NEW!RALLY CROSS COUNTRY

  De GTC Rally zal ook in 2020 weer een 4-in-1 evenement worden. De plaats van de historische Legends wordt voortaan ingenomen door de NED Cross Country Rally, een wedstrijd die mee zal tellen voor de eb-NK Offroad Racing Series 2019. Nadat ze vorig jaar al een wedstrijd reden in het kader van de ELE Rally, komen de terreinwagens van het NK Offroad deze zomer ook naar Breda International Airport voor de GTC Rally. Op 12 en 13 juli zullen de spectaculaire bolides die gebouwd zijn voor mul zand en die we kennen van de Dakar en diverse Baja's zich kunnen uitleven op de klassementsproeven van de GTC Rally. De deelnemers zullen hun offroad-bolides natuurlijk wel aanpassen aan de snelheid op asfalt. Zo wordt de afstelling aangepast en rijden ze met andere banden en grotere remschijven.

 • NEW!BURNOUT MADNESS

  Komend seizoen keert natuurlijk ook de populaire Burnout Madness - powered by Cannabis Energy Drink- terug op diverse events van 402 Automotive. "Burnout Master" Leo Honders zal dit onderdeel organiseren samen met babbelaar Gert-Jan Hennipman, met mooie prijzen voor de deelnemers en nog meer showelementen, een vaste jury (onder leiding van Leo) en een strakke programmering!

 • NEW!DE NACHT VAN ACHTMAAL

  De GTC Rally is in Brabant en in de Nederlandse rallysport beter gekend als de "Nacht van Achtmaal". In 1987 werd de eerste editie van de Nacht van Achtmaal georganiseerd. Het was nog geen volwaardige rally, maar een rallysprint met twee verschillende proeven, allebei op het grondgebied van de gemeente Zundert.

  Dit jaar wordt de beroemde "Nacht van Achtmaal" in ere hersteld. Terwijl op Breda International Airport het Festival geweld losbarst op zaterdag is het op vrijdag 10 juli al in Nachtmaal en omstreken te doen.!

 • NEW!BEST OF SHOW BATTLE

  Naast al het rallygeweld is er ook veel plaats voor showcars: supercars, muscle cars en performance cars gaan ook het gevecht aan voor de Best of Show Battle. Welke straatauto wordt door de aanwezige deskundige jury uitgeroepen tot de mooiste auto van het festival?

  Denk je dat jouw auto kans maakt op deze titel? Meld je auto dan aan via onderstaande balk, je krijgt dan na goedkeuring van je auto een gratis showautoticket per e-mail toegestuurd. Zit je bij de eerste 50 goedgekeurde aanmeldingen dan krijg je ook een gratis entreeticket!

 • NEW!CARLIMBO

  Denk jij dat jouw auto de laagste is van het event? Probeer het uit in de Nederlandse Carlimbo, powered by SanToso.

  Hoe je dit gaat bereiken laten we compleet aan je eigen verbeelding over. Of je met 20 man in de auto zit of je banden leeg laat lopen, be our guest en probeer als laagste onder de limbo elastiek door te komen zonder deze aan te raken. HOW LOW CAN YOU GO?

 • Tickets
  FOLLOW US: