MERCEDES AMG CLUB AANWEZIG OP GTC FESTIVAL!

MERCEDES AMG CLUB AANWEZIG OP GTC FESTIVAL!

MERCEDES AMG CLUB AANWEZIG OP GTC FESTIVAL!
Meer dan 12 Mercedes AMG’s zullen aanwezig zijn tijdens het GTC Festival. Zo kun je onder andere een AMG GT, C63s Coupe, C63s Cabrio, CLS63S, C63 W204 en nog enkele andere modellen bewonderen. Sommige zullen zelfs aan de start van de dragracebaan staan om de strijd met jouw aan te gaan!

Kom dus zaterdag 13 juli naar het GTC Rally Festival 2019 op Breda International Airport en geniet van honderden bolides op de Paddock, spectaculaire Dragraces op de landingsbaan en natuurlijk van de start van de GTC Rally! https://bit.ly/2s4AqyE
DEELNAME DRAGRACE
Wees slim: Meld je online aan voor deelname aan de dragrace en ontvang 50% korting! Deelname kost slechts €10,- in de online voorverkoop en €20,- aan de kassa! De dragstrip wordt voor het GTC Rally Festival van dit jaar verlengd tot een volledige “kwart mijl”. De perfecte afstand voor een sportief sprintje!

TICKETS MET KORTING
Bestel je tickets nu online en profiteer van de online voorverkoop korting en zonder servicekosten! Er zijn ook tickets op de dag zelf aan de kassa verkrijgbaar, maar dan zonder de korting.

? Tickets met korting: https://bit.ly/2s4AqyE
? Aanmelden dragrace: https://bit.ly/2IS4l2x
? Aanmelden auto: https://bit.ly/2s68TvX
? Event info: https://www.gtcrallyfestival.nl/