12 juli | De Nacht van Achtmaal

12 juli | De Nacht van Achtmaal

De GTC Rally is in Brabant en in de Nederlandse rallysport beter gekend als de "Nacht van Achtmaal". In 1987 werd de eerste editie van de Nacht van Achtmaal georganiseerd. Het was nog geen volwaardige rally, maar een rallysprint met twee verschillende proeven, allebei op het grondgebied van de gemeente Zundert. Elke proef werd drie keer verreden, zodat de deelnemers toch 63 km tegen de chrono moesten afwerken. Het nieuwe evenement kreeg meteen de steun van een aantal grote namen uit de vaderlandse rallysport. De overwinning ging naar Jan van der Marel en Anja Lieuwma. Ondertussen heeft de voormalige Nederlandse kampioen de fakkel doorgegeven aan zijn zoon Timo. 
Dit jaar wordt de beroemde "Nacht van Achtmaal" in ere hersteld. Terwijl op Breda International Airport het Festival geweld losbarst is het op vrijdag 12 juli al in Nachtmaal en omstreken te doen.! Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

MEGA Outdoor Rally Party! 
Zoals ieder jaar voorzien we Achtmaal weer van een flinke dosis ambiance!
Op ons outdoor podium maken we plaats voor Live muziek van de Feestband Drievoud, linke boenks van The Underdogs en natuurlijk de beste plaatjes van DJ Willem. Dit alles vanaf 19 uur bij DEN THUUR in Achtmaal. En geniet ondertussen ook van het rallyspektakel tijdens de GTC Rally! Een feestavond die je niet mag missen.