Airstrip Dragraces

Airstrip Dragraces

Het nieuwe GTC Rally Festival was een groot succes afgelopen jaar. Voor het eerst werd de in West Brabant verreden Rally gecombineerd met een Dragrace wedstrijd op Breda International Airport. Bijna 140 deelnemers kwamen aan de start met een ongekend gevarieerd deelnemersveld, van Honda Civic tot Mercedes AMG GT en van Porsche GT3RS tot Chevrolet Corvette. Ook in 2019 komen de dragraces terug op het festival met meer rijtijd! We rijden van in 3 blokken, van 10-12.30 en van 15.15 tot 17.30 een mooie avondshift van 20.30 tot 23 uur! Dit jaar met de professionele crew van DHRA (geen licenties nodig) en over een afstand van 402 meter!.

Voorwaardes zijn dat de auto straatlegaal is (uitzondering in overleg) en past binnen het thema (sportieve of snelle auto's). Er mag maximaal 1 passagier meerijden en een helm is verplicht. Het aanmelden voor de dragraces kan vooraf via onderstaand formulier of op de dag zelf bij de info stand.

Inschrijven
Meld eerst je auto of motor aan via onderstaand inschrijfformulier. Wanneer je bericht terug hebt ontvangen dat je aanmelding akkoord is, bestel dan je deelnameticket in de online ticketshop.

Helm is verplicht!

Autos worden op de volgende punten gekeurd:

Stoel(en) (dienen goed bevestigd en werkend te zijn) Gordel(s) (dienen goed bevestigd en werkend te zijn) Accu goed bevestigd (geen tiewraps toegestaan) Plus pole van de accu dient afgedekt te zijn (Duct tape toegestaan) Geen lekkages (water, olie of benzine) Profiel banden dienen minimaal 1,6 mm profiel te hebben Velgen deksels dienen verwijderd te worden Remmen dienen goed te werken Helm, lange mouwen, lange broek en dichte schoenen. 

Motorfietsen en Scooters worden op de volgende punten gekeurd:

Geen lekkages (water, olie of benzine) Remmen dienen goed te werken Sliks toegestaan. Bij profiel banden dienen minimaal 1,6 mm profiel te hebben Accu goed bevestigd (geen tiewraps toegestaan) Leren / geschikte pak, bovenstuk en onderstuk dienen dicht te kunnen Constructies moeten deugdelijk zijn, definitieve beslissing ligt bij keurmeester.

Is jouw auto een professionele dragrace auto, dan adviseren we om de normale veiligheidsmaatregelen in acht te nemen: helm, geen passagier, lange mouwen.

Bij vragen kun je mailen naar info@402automotive.com

MELD HIER JE AUTO AAN VOOR DE DRAGRACES