Best of Show Battle

Best of Show Battle

UPDATE: Het is niet meer mogelijk om je auto aan te melden voor de showpaddock, maar kom gewoon naar het evenement en informeer ter plaatse of er nog plek is op de showpaddock!

Ben je aangemeld voor de showpaddock en heb je een showautoticket ontvangen? Dan kan je je ter plaatse aanmelden voor de Best of Show Battle.

Naast al het rallygeweld is er ook veel plaats voor showcars: supercars, muscle cars en performance cars gaan ook het gevecht aan voor de Best of Show Battle. Welke straatauto wordt door de aanwezige deskundige jury uitgeroepen tot de mooiste auto van het festival?

Denk je dat jouw auto kans maakt op deze titel? Meld je auto dan aan via onderstaande balk, je krijgt dan na goedkeuring van je auto een gratis showautoticket per e-mail toegestuurd. Zit je bij de eerste 50 goedgekeurde aanmeldingen dan krijg je ook een gratis entreeticket!

Maar je kan je natuurlijk ook ter plaatse, bij het podium, aanmelden. Zorg dan wel dat je auto op de paddock staat, dit kan via je club geregeld worden of je meld je auto aan voor de showpaddock. Meer informatie over de showpaddock vind je HIER.