Showpaddock

Showpaddock

UPDATE: Het is niet meer mogelijk om je auto aan te melden, maar kom gewoon naar het evenement en informeer ter plaatse of er nog plek is op de showpaddock!

Breda International Airport wordt omgetoverd tot een waar paradijs voor de autoliefhebber. Niet alleen landt de complete service paddock van de GTC Rally op het vliegveld, ook zal er een showpaddock worden gevormd met vele tientallen snelle bolides, van Lamborghini Murcielago tot BMW M4 en van Nissan GTR tot Ford Mustang.

Wil je met jouw auto aanwezig zijn op de showpaddock? Meld je auto dan aan via onderstaande balk.
Na goedkeuring van je auto ontvang je een gratis showautoticket. Je entreeticket kan je bestellen in de online ticketshop of ter plaatse aan de kassa kopen.

Maar je kan ook je auto aanmelden voor de Best of Show Battle, je krijgt dan na goedkeuring van je auto een gratis showautoticket per e-mail toegestuurd. Zit je bij de eerste 50 goedgekeurde aanmeldingen dan krijg je ook een gratis entreeticket! Wil je je aanmelden voor de Best of Show Battle, klik HIER.


Het is niet verplicht om aanwezig te zijn vanaf een bepaalde tijd tot einde van het evenement. Je kan zelf bepalen wanneer je naar het evenement komt en weer weg gaat.